fbpx

Hatékony nyelvtanulás a tudatalattid segítségével

Mi lenne, ha letölthetnéd a nyelvtudást komoly erőfeszítés nélkül? Jelentkezz a Kihívásra és tudd meg, hogy benne vagy-e a Mátrixban!

A kihívás

Ez a mi módszerünk, de a Te kihívásod!

Ha hat hónapon belül hitelt érdemlően bizonyítani tudod, hogy megszerezted a középfokú angol nyelvvizsgádat a módszer segítségével, akkor a részvételi díj felét visszakapod!

Jól olvastad! Ez egy merőben új módszer, ami a tudatalattidat is bevonja a tanulásba, hogy megsokszorozd annak hatékonyságát! A módszer piaci bevezetése előtt most lehetőség nyílik elsőként kipróbálni. A kihívás célja, hogy széles körben bizonyítsa a módszer a működőképességét.

Mi fog történni?

Első 2 hét

10 alkalmas előadás sorozatban elsajátítod a módszer alapjait. Megtanulod, hogy miként hozd ki magadból a legtöbbet a tudatalattid segítségével.

Műhelymunka

A következő időszakban heti két alkalommal műhelymunkán veszel részt, ahol finomíthatod az újonnan megszerzett képességeidet és kiválasztott módszereidet.

Támogató közösség

Támogató közösség tagjává válsz, ahol egymást segítve tudjátok majd tökéletesíteni a tudásotokat. Ez lesz a kihívás legizgalmasabb állomása.

A történet

Miért csinálom ezt?

Ezen a kihíváson keresztül statisztikai információhoz jutok a módszerem sikerességéről és egyúttal bemutatom a nagyközönség számára, egy közel egy éves teszt időszakot követően

Miben más ez, mint ami egy hagyományos nyelvi kurzuson történik?

A tudatalatti erejét használjuk. A tanuló irányítja a tanulási folyamatot. Nem szükséges tanár,tankönyv, tanterem. A tanuló felfedezi mi számára a legizgalmasabb és hogyan tudja azt a leghatékonyabban használni

Honnan jön ez a módszer?

2017 -ben egy esti angol kurzuson kaptam egy váratlan kérdést, hogy a kurzus végeztével mit ajánlok nyelvtanulásra, gyakorlásra.
2 órán keresztül gyűjtöttem az ötleteimet a táblára és attól kezdve ez lett a kedvenc témám a nyelvtanulással kapcsolatban.

Mire jó még ez a módszer?

Tulajdonképpen amint készen vagy az angollal, már kezdheted is a következő idegen nyelv tanulását. Segítségedre lehet felszabadultan átszáguldani
középiskolai, egyetemi éveid tananyagán. Egyszer és mindenkorra elengedheted a vizsgadrukkot. Életed bármely áljának eléréséhez megkapod
az eszközöket.
Ráébredsz, hogy a tanulás nem csak a memóriad függvénye

Ne legyen meglepetés

Erre számíthatsz

Megismerkedsz több, mint 100 nyelvtanulási
 lehetőséggel és azzal is, hogy ezeket hogyan használd a gyakorlatban a leghatékonyabban

Megtanulod a legtöbbet kihozni az idődből, a számodra leghatékonyabb feltételeit megteremteni a nyelvtanulásnak

6 hónapig hetente két alkalommal áttekintjük a haladásodat és átbeszéljük hogyan tudod még felszabadultabbá, még hatékonyabbá tenni a nyelvtanulásod folyamatának minden részét.

Helyre kerül a nyelvtanulási célod a tudatalattid segítségével, hogy támogassa a folyamatot

Véleménye

Amit érdemes rólam tudnod

A módszert 2020 nyarán kezdtem el keretek közé foglalni és 2021 februárja óta tesztelem csoportos kurzusokon és egyéni foglalkozásokon.  Szeretném neked is bizonyítani mindazt, amit a többiek mondanak.

A legjobb módszer, amit eddig volt lehetőségem kipróbálni. András hozzásegített ahhoz, hogy elkezdjek végre angolul beszélni.
Takács László
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
John Doe

Iratkozz fel az angoltanulás újdonságaival kapcsolatos hírekre!