fbpx

Önfejlesztő
nyelvtanulási kurzus


Hatékonyságnövelő módszer,
amivel a legtöbbet hozhatod ki

a nyelvtanulásból és önmagadból

átlagos értékelés
0 /10
elégedett résztvevő
0 +
tanfolyam tapasztalata 2021 óta
0 +

Több éves tesztelés és több száz résztvevő tapasztalatai alapján most már nyilvánosan is elérhető az önfejlesztő nyelvtanulási tréning.

Ez a 4 alkalmas intenzív online kurzus alapjaiban változtatja meg a nyelvtanulásról alkotott képedet.

Egyedülálló eszközkészletet kapsz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból és a saját szabályaid szerint, könnyedén sajátítsd el a választott idegen nyelvedet.

Most akár tét nélkül beiratkozhatsz és az első alkalom után eldöntheted, hogy folytatod-e a tanfolyamot.

A négy alkalom során rendszerként fogod megismerni a nyelvtanulás folyamatát minden lehetséges irányból, például

a motivációd

a memóriád hatékony működése

az új nyelvtanulási szokásaid kialakítása

az optimális tanulási környezeted létrehozása

a számodra legideálisabb tananyag hatékony használata

A kurzus közben lehetőséged nyílik arra, hogy

tiszta képet kapj a számodra legoptimálisabb nyelvtanulási folyamatról és ezáltal a legtöbbet hozd ki magadból

megismerd nyelvtanulási lehetőségek tömkelegét, részletekbe menően, hogy a leghatékonyabban tudd használni őket

elsajátíts olyan mentális és szellemi gyakorlatokat, amik segítik elméd hatékonyabb működését

egyszer és mindenkorra megoldj minden tudatalatti elakadást a tanulással kapcsolatban hatékony meditációs eszközökkel

a gyakorlatban is elkezdd beépíteni a módszer használatát az életedbe és már rövidtávon látványos változásokat érj el

Minden alkalom végén kapsz egy játékos összefoglalót és röviden megoldható feladatokat, amik segítségével megtalálod a saját utadat az adott témákban.

Ha lemaradsz az alkalmak bármelyikéről, közvetlenül az alkalom után bepótolhatod felvételről, hogy ritmusban maradj. Sőt, a kurzus végén az összes alkalom felvételét megkapod és egy hónapig újranézheted a teljes tananyagot.

Nekik már bejött


A legjobb módszer, amit eddig lehetőségem volt kipróbálni. András hozzásegített ahhoz, hogy elkezdjek végre angolul beszélni.

Takács LászlóTanárként és tanulóként is ajánlom!
Remek nyelvtanulási stratégia!


Lantos Mihály

https://www.lantosmihaly.hu/


Czotter Dániel

Közel 30 év angol tanulással töltött idő után meglepett, hogy András tanfolyama ennyi új eszközt, tanulási módszert tud mutatni. Számtalan új oldalról (tudományos, spirituális) közelíti meg a nyelvtanulás módszertanát, amitől igazán egyedülálló ez a kurzus! Bátran ajánlom mindenkinek!

Czotter Dániel 

https://www.egyszeruspiritualitas.hu/

Mi történik a kurzuson?

Belülről kifelé haladva valósul meg a nyelvtanulás, ami végig rólad szól

A személyes motivációdtól kiindulva feltárjuk, hogy mi a számodra leghatékonyabb környezet, testi és lelki állapot, amiknek köszönhetően felszabadultan tudod a legtöbbet kihozni magadból. Tiszta képed lesz arról, hogy mikor érdemes tanulnod és mennyit, amihez segítséget kapsz egyszerűen alkalmazható időgazdálkodásigyakorlatok formájában is. Megismered hogyan működik a memóriád és számtalan formáját, hogyan növeld az emlékezés hatékonyságát Pofonegyszerű gyakorlatokat sajátítasz el, amelyekkel lehetőséged nyílik elengedni az eddig felgyülemlett gátló tényezőket, hogy a teljes potenciálod szerint éld meg a tanulással eltöltött időt. Miközben felállítod a saját nyelvtanulási kereteidet és azokat elkezded a gyakorlatban belakni, megismersz több, mint 100 nyelvtanulási eszközt, amivel a szókincsedet és nyelvi készségeidet fejlesztheted és a tanfolyam közben felfejlesztett intuíciód segítségével rátalálsz ezek közül a hozzád legközelebb állókra, amelyekkel könnyedén el tudod érni a célodat.

Feltételezhetően kisejlik számodra, hogy a módszer számos jótékony hatással lehet a résztvevők életének különböző részeire, amik messze túlmutatnak magán a nyelvtanuláson. Az itt megszerzett mentális és szellemi eszközök segíthetnek a tanulmányaidban, a karrieredben és a személyes életutadon is.

A csatlakozáskor nem mérvadó, hogy milyen szinten állsz a nyelvtanulásban, mivel a legoptimálisabb tanulási körülményeid és tudatállapotod megismerése ugyanazon az úton át vezet. Lényegében az is mindegy, hogy melyik nyelvet akarod elsajátítani.

A módszer immáron több éves szigorú tesztelésen van túl, amelynek során különböző korú, szociális hátterű és személyiségű tanulók értek el látványos, néha egészen meghökkentő eredményeket.

Már 12 éves kortól ajánlom.

Mit kapsz még, miután beiratkozol?

1. ajándék

Csoportos online mentorálás a kurzus végét követően


minden héten 1 óra
1 hónapig, összesen 4 alkalom

értéke: 16000 Ft


amire számíthasz:

átnézzük és optimalizáljuk a haladásodat

folyamatos támogatást és motivációt kapsz

beállítjuk a tevékenységeidet és szokásaidat

minden eszközt megkapsz, hogy a leghatékonyabb legyen a folyamat

magával húz az egy irányba tartó csoport ereje

2. ajándék

Online angol nyelvű beszélgetőkör a kurzus végét követően


minden héten 1 óra
1 hónapig, összesen 4 alkalom

értéke: 12000 Ft


mi történik ezeken?

minden héten új témákat dolgozunk fel, amelyekre előre fel tudsz készülni

felszabadult, pörgős foglalkozásokon játszva oldhatsz meg gyakorlati helyzeteket

személyiségfejlesztő gyakorlatokon keresztül tágul a perspektívád miközben angolul tanulsz

arra kerül a hangsúly, hogy mindenki a lehető legtöbbet tudjon angolul beszélgetni

A kurzus befejeztével elindul egy közös gyakorlási időszak, amikor megkapod azt a támogatást, amire a kezdeti időszakban szükséged lehet, hogy a nyelvtanulás beépüljön a hétköznapjaidba és a lehető legtöbbet hozd ki a ráfordított idődből.

Mindezek mellett csatlakozol egy támogató, hasonló úton haladó közösséghez, amiből rengeteg inspirációt meríthetsz, akár egészen addig, amíg el nem éred a célodat. Megtapasztalhatod azt is, hogy milyen közös célokat elérni, együtt tanulni másokkal. Igény esetén lehetőség nyílik majd a két hónap elteltével is folytatni a közös munkát.

A nyelvek óceánjában nemcsak halászni tanulsz meg,
hanem az összes eszközt is megkapod hozzá.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha a kurzus első alkalma után úgy érzed, hogy a módszer nem rezonál az elképzeléseiddel, esetleg nem azt az értéket kapod, amire számítottál, egyszerűen írj egy emailt az [email protected] címre és kérdés nélkül visszakapod a tanfolyamra befizetett díjat.

A következő kurzus kezdete:


2023.05.06-tól 4 alkalommal -

szombatonként


dátumok:
május 6., 13., 20. és 27.

9:30-13:15

A januári kurzusok az alábbiakat tartalmazzák:

bevezető áron

59.990 Ft

További információ:

+36304391379

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

András

Korlátozott számban lehetőség van egyéni képzésekre.

Amennyiben egyénileg szeretnéd elvégezni a kurzust, 

jelentkezz és teljesen személyre szabjuk a nyelvtanulásodat.

Ha céges nyelvtanulási megoldásokat keresel, kattints ide.

A történetem

Mindig is óriási hatással volt az életemre, hogy folyékonyan beszélek idegen nyelveken.  Elektronikus zenei producerként és pénzügyi termékek közvetítőjeként is előnyt jelentett számomra a piacon. Azt is lehetővé tette, hogy kövessem a szívemet egy hosszú lelki utazáson, amelynek eredményeként a spanyolországi Valenciába költöztem.

 

Miután 2009-ben megszereztem a diplomámat angol és német nyelv és irodalom szakon, hosszú évekig dolgoztam tanárként a köz- és a magánszférában. Az alternatív tanulási stílusok és módszerek már a tanulmányaim alatt is érdekeltek, viszont a tanfolyam ötlete egy 2017-ben tartott nyelvtanfolyamról származik. Emlékszem, nagyon fáradt voltam egy angol tanfolyamom egyik késő esti óráján, amikor az egyik résztvevő a következőket kérdezte:

‘Ez mind jó, amit itt csinálunk, de mi lesz, ha vége a tanfolyamnak? Mit csináljunk otthon?

 

Ez volt az indító gomb a kreatív, problémamegoldó énem számára, hogy másfél órán keresztül folyamatosan ötleteljek. Azóta ez a téma mindig felbukkant minden kurzusomon és újabbnál újabb ötleteket gyűjtök az önálló nyelvtanulással kapcsolatban.

 

2020-ban kezdtem el dolgozni ezen a módszeren, életem mélypontján. Csak elkezdtem lejegyzetelni a gondolataimat, és hamarosan arra döbbentem rá, hogy már egy hete könyvet írok a tabletemen. Az egész olyan volt, mintha valaki diktálta volna, amit írok, éppen úgy, mint amikor az ötlet először felmerült az osztályteremben néhány évvel korábban.

 

Azóta a téma megszállottja vagyok, több mint 1000 óra tréningen vettem részt és közel 100.000 oldalnyi könyvet, disszertációt, kutatási cikket olvastam el és jegyzeteltem ki az idegtudomány, a pszichológia, a pedagógia és az alkalmazott spiritualitás témakörében.

 

Az első csoportos tréninget 2021 februárjában indítottam magyar barátok, kollégák és barátok ismerősei számára, akik közül többen nemcsak a nyelvtanulásban, hanem a karrierjükben, vállalkozásukban és a mindennapi életükben is lenyűgöző eredményeket értek el.

 

Ha hívást érzel, hogy részt vegyél a kurzuson,

szeretettel várom a hívásodat!